El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Plugims Plugims Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Pluja forta
Prob. precip. (%) 8010025555075
Cota de neu (m) 0026000000
T. màxima (ºC) 25222324252625
T. mínima (ºC) 19181516141616
Vent 15 km/h E 10 km/h S 10 km/h S 10 km/h S 15 km/h SO 10 km/h S 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Tarda de ruixats a la meitat est

Tindrem un matí tranquil amb cel serè a tot el país, si bé hi haurà intervals de núvols baixos al litoral central i sud, i algun estrat baix matinal a punts de l’interior. A partir del migdia, per un costat arribaran núvols alts i alguns de mitjans a l’oest del país, i per l’altra, creixeran nuvolades al Pirineu i, de manera més aïllada, al Prepirineu i a l’interior de la meitat est. En aquest sector, el cel quedarà molt ennuvolat i cauran xàfecs. És possible que aquestes precipitacions siguin localment fortes i abundants, sobretot, a l’extrem nord-est. A banda, al final del dia són probables ruixats, al nord de la Costa Daurada i al litoral central. En general, però, seran d’intensitat entre feble i moderada.

La mar: Hi haurà marejol amb zones de maror a tota la zona marítima.

Demà: De matinada, la nuvolositat minvarà ràpidament fins que el cel quedi serè o poc ennuvolat en general. De tota manera, són probables alguns ruixats al sector central del litoral fins al migdia. A partir de llavors, creixeran nuvolades a l’interior de les comarques gironines que deixaran anar precipitacions en forma de xàfec. A la resta del país es mantindrà el sol.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET