Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

6 días

«6 días»

2017. Regne Unit-Nova Zelanda. 95'.
Gènere: Acció
Direcció: Toa Fraser.
Intèrprets: Jamie Bell, Abbie Cornish, Mark Strong, Emun Elliott, Tim Downie.
Argument: L'abril de 1980, dos homes armats irrompen a l'ambaixada iraniana del Regne Unit, a Londres, i prenen com a ostatges totes les persones que hi són en aquell moment. Durant els sis dies següents, es produeix un tens enfrontament, mentre els soldats del Servei Aeri Especial de l'Exèrcit britànic preparen una incursió sense precedents.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Asesinato en el Orient Express

«Asesinato en el Orient Express»

2017. EUA. 114'.
Gènere: Drama
Direcció: Kenneth Branagh.
Intèrprets: Tom Bateman, Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr., Michelle Pfeiffer.
Argument: Tretze estranys aïllats en un tren esdevenen tots ells sospitosos d'assassinat. Un home ha d'emprendre una carrera contrarellotge per resoldre el trencaclosques abans que l'assassí ataqui de nou.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El bosc de Haquivaqui

«El bosc de Haquivaqui»

2016. Noruega-Països Baixos. 72'.
Gènere: Animació
Direcció: Rasmus A. Sivertsen.
Argument: El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se'ls cruspeixin. Un bon dia l'eriçó Horaci intenta menjar-se l'àvia ratolineta. És aleshores quan el Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l'hora de redactar una nova llei per al bosc.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El fiel

«El fiel»

2017. Bèlgica-Països Baixos-França. 130'.
Gènere: Drama
Direcció: Michaël R. Roskam.
Intèrprets: Matthias Schoenaerts, Adèle Exarchopoulos, Eric De Staercke, Jean-Benoît Ugeux, Nabil Missoumi.
Argument: Quan el Gino coneix la Bénédicte, sorgeix l'amor a primera vista, apassionat i incondicional. Ella treballa al negoci familiar, però el seu hobbie és conduir cotxes de carreres. Ell és un noi normal i corrent que amaga un secret que pot posar en perill la seva vida i la dels que l'envolten. Junts han de fer front a la seva turbulenta història i les seves pors per salvar l'amor que comparteixen.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El latido de Urdaibai

«El latido de Urdaibai»

2017. Espanya. 90'.
Gènere: Documental
Direcció: Alberto Rojo.
Argument: Urdaibai va ser declarada Reserva de la Biosfera de la UNESCO fa més de 30 anys, i el 2015 va ser triada com a model per a l'estratègia i gestió de les Reserves de la Biosfera d'Europa i Amèrica del Nord. Es coneix la seva diversitat a través de la vida quotidiana dels seus habitants.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
En realidad, nunca estuviste aquí

«En realidad, nunca estuviste aquí»

2017. Regne Unit. 90'.
Gènere: Drama
Direcció: Lynne Ramsay.
Intèrprets: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola, Alex Manette, John Doman.
Argument: El Joe és un exmarine i exagent de l'FBI, solitari i perseguit, que prefereix ser invisible. No es permet ni amics ni amants i es guanya la vida rescatant joves de les urpes dels tractants de blanques. Un dia rep la trucada d'un polític comunicant-li que la seva filla ha estat segrestada.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Indestructible, el alma de la salsa

«Indestructible, el alma de la salsa»

2017. Espanya. 88'.
Gènere: Documental
Direcció: David Pareja.
Argument: Diego El Cigala, acompanyat dels grans mites vius de la salsa, viatgen de Colòmbia a Nova York passant per Cuba, Puerto Rico, Madrid, República Dominicana o Miami, disposats a fer retrunyir els metalls i els tambors, i a plantar cara una vegada més. Inspirant nous passos a un ritme que primer de tot és vida, és alegria, és esperança, és somni. Un homenatge a l'ànima de la salsa, la qual és indestructible.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La higuera de los bastardos

«La higuera de los bastardos»

2017. Espanya. 103'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Ana Murugarren.
Intèrprets: Karra Elejalde, Carlos Areces, Pepa Aniorte, Jordi Sánchez, Mikel Losada.
Argument: En una època no gaire llunyana en la qual el conflicte i la foscor es van apoderar dels territoris a Espanya, la mirada d'un nen es creua amb la del Rogelio, l'executor. Convençut que el nen el matarà quan sigui gran, el Rogelio abandona els seus camarades i es dedica a tenir cura de la figuera que la criatura ha plantat sobre la tomba del seu pare i el seu germà.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Paddington 2

«Paddington 2»

2017. Regne Unit-França. 104'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Paul King.
Intèrprets: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Brendan Gleeson, Hugh Grant, Julie Walters.
Argument: El Paddington està feliçment establert amb la família Brown a Windsor Gardens, on s'ha convertit en un membre destacat de la comunitat, repartint alegria i melmelada arreu. Mentre busca el regal perfecte per al centèsim aniversari de la seva estimada tia Lucy, el Paddington troba un llibre únic a la botiga d'antiguitats del Sr. Gruber i fa tot el possible per aconseguir-lo. Finalment, l'aconsegueix, però poc després l'hi roben.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Saw VIII

«Saw VIII»

2017. EUA.
Gènere: Terror
Direcció: Peter Spierig, Michael Spierig.
Intèrprets: Laura Vandervoort, Tobin Bell, Callum Keith Rennie, Brittany Allen, Matt Passmore.
Argument: El Jigsaw torna a actuar. En aquesta ocasió atrapa cinc persones i les enfronta a una sèrie de jocs sanguinaris com a càstig pels seus delictes. Alhora té lloc una investigació en la qual científics forenses intenten trobar i capturar l'assassí, amb la sospita que algú de l'equip podria ser el culpable.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Tierra de Dios

«Tierra de Dios»

2017. Regne Unit. 104'.
Gènere: Drama romàntic
Direcció: Francis Lee.
Intèrprets: Josh O''Connor, Alec Secareanu, Gemma Jones, Ian Hart, Harry Lister Smith.
Argument: Johnny Saxby treballa sense descans a la remota granja d'ovelles de la seva família, al Nord d'Anglaterra. Les borratxeres i el sexe casual són l'únic que el distreu d'una vida de solitud i frustració. Quan un atractiu immigrant romanès arriba a la granja buscant una feina temporal, el Johnny comença de cop i volta a bregar amb sensacions que mai no havia experimentat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Tierra firme

«Tierra firme»

2016. Espanya-Regne Unit. 113'.
Gènere: Drama
Direcció: Carlos Marqués-Marcet.
Intèrprets: Oona Chaplin, Natalia Tena, David Verdaguer, Geraldine Chaplin, Lara Rossi.
Argument: La Kat i l'Eva porten una vida de parella senzilla i despreocupada a bord del seu vaixell al Regent's Canal de Londres. Després de la mort del seu gat, ofegat, l'Eva planteja un ultimàtum a la seva companya: ella, que ja té trenta-cinc anys, vol tenir un fill, i si la Kat no se suma al projecte, hauran de posar fi a la seva relació.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]