En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Barcelona

Brava

«Brava»

2017. Espanya. 91'.
Gènere: Drama
Direcció: Roser Aguilar.
Intèrprets: Laia Marull, Bruno Todeschini, Emilio Gutiérrez Caba, Sergio Caballero, Francesc Orella.
Argument: La vida de la Janine transcorre amb normalitat fins que pateix un assalt al metro i l'equilibri de la seva vida s'enfonsa. Intentant fugir del seu turment interior, decideix escapar-se al poble on viu el seu pare, amagar les ferides a tots i intentar oblidar el que ha passat. Però lluny de trobar la pau, la Janine s'acosta al seu costat més fosc.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Cars 3

«Cars 3»

2017. EUA. 102'.
Gènere: Animació
Direcció: Brian Fee.
Argument: Sorprès per una nova generació de corredors ultraràpids, el llegendari Rayo McQueen perd sobtadament la seva posició en l'esport que tant estima. Per recuperar la seva hegemonia, necessitarà l'ajuda d'una jove mecànica de carreres, Cruz Ramírez, que té el seu propi pla per guanyar.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Estiu 1993

«Estiu 1993»

2017. Espanya. 94'.
Gènere: Drama
Direcció: Carla Simón.
Intèrprets: Laia Artigas, Paula Robles, Bruna Cusí, David Verdaguer, Montse Sanz.
Argument: La Frida, una nena de sis anys, afronta el primer estiu de la seva vida amb la seva nova família adoptiva després de la mort de la seva mare.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Gru 3, el meu dolent preferit

«Gru 3, el meu dolent preferit»

2017. EUA. 90'.
Gènere: Animació
Direcció: Pierre Coffin, Kyle Balda, Eric Guillon.
Argument: El Gru s'ha quedat sense feina. No obstant això, ara s'enfronta a altres problemes més importants. I és que coneixerà el seu germà bessó Dru i haurà de decidir si està preparat per continuar la tradició familiar i unir-s'hi per dur a terme un últim cop criminal.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La canción del mar

«La canción del mar»

2014. Irlanda. 93'.
Gènere: Animació
Direcció: Tomm Moore.
Argument: El Ben i la Saoirse viuen en un far, a la part més alta d'una petita illa, amb el seu pare, que per protegir-los dels perills de la mar els envia a viure amb la seva àvia a la ciutat. Allà el Ben descobreix que la seva germana petita és una Selkie, una fada de la mar, una nena foca que amb la seva cançó pot alliberar els éssers màgics del sortilegi que els va fer la bruixa dels mussols.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Mara i el Senyor del Foc

«Mara i el Senyor del Foc»

2015. Alemanya. 94'.
Gènere: Fantàstic
Direcció: Tommy Krappweis.
Intèrprets: Lilian Prent, Jan Josef Liefers, Esther Schweins, Christoph Maria Herbst, Eva Habermann.
Argument: La Mara s'enfronta a diversos reptes: pateix assetjament a l'escola i la seva mare soltera s'aproxima a una espiritualitat esotèrica extrema. Ella només vol ser una noia normal i corrent, però descobreix que això no és possible quan comença a tenir visions sobre déus antics, herois i monstres estranys. Amb l'ajuda d'un professor de mitologia antiga, s'adona que El Crepuscle dels Déus s'està acostant.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]